Un om de afaceri afirmă că este victima unui atac raider organizat de ”grupul criminal” cunoscut publicului larg
Social 30 septembrie 2022, 15:50 | 1013

Un om de afaceri susține că este victima unui atac de tip raider organizat de ”grupul criminal” cunoscut publicului larg. Alexandru Sofronov a deschis o firmă în Bulgaria și a cumpărat un teren agricol aproape de litoral. Tranzacția a fost efectuată în conformitate cu legislația statului bulgar, dar procurorii de la Chișinău aveau altă părere. Alexandru Sofronov s-a pomenit cu un dosar penal.

ALEXANDRU SAFRONOV, om de afaceri: "M-am trezit cu procurorii PCCOCS la ușă. Au intrat în apartament, au prezentat ordonanța de punere sub învinuire, arest și așa mai departe. În cinci zile a fost efectuată toată cercetarea penală și eu am fost pus sub învinuire."

Prețul pentru a scăpa de arest era unul destul de mare.

ALEXANDRU SAFRONOV, om de afaceri: "În mașină, foarte deschis, ofițerul de la PCCOCS mi-a spus: Alexandru, noi putem să hotărâm întrebarea. Tu trebuie nouă să ne achiți 25 de mii de euro, îți aducem notar la penitenciar și îți spunem pe ce persoană scrii procura, ca ulterior aceasta să administreze firma, după care vei fi scos. De aici reiese că noi avem de furcă cu un dosar pornit la comandă de o grupare."

Cine sunt oamenii, care ar fi încercat să-l deposedeze pe Alexandru Sofronov de terenul din Bulgaria, aflați duminică, de la ora 19.00, doar la Patrula Jurnal TV.

Opinia ta contează. Comentează!