Acuzată că și-a ucis propriul fiu
Social 20 mai 2019, 19:15 | 1569

O femeie de 58 de ani din satul Căpriana, raionul Strășeni, și-ar fi înjunghiat mortal propriul fiu

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, Cristina Vicol, conflictul între femeie și fiul ei de 34 de ani a izbucnit după ce aceștia au băut împreună. Suspecta și-ar fi înjunghiat fiul în inimă. Lovitura a fost atât de puternică încât bărbatul a murit pe loc. Femeia a fost reținută pentru 72 de ore.

O altă tragedie s-a produs în satul Măcăreuca, raionul Drochia. Un bărbat de 52 de ani a fost găsit fără suflare în curtea casei sale. Polițiștii au depistat pe corpul victimei mai multe semne de moarte violentă, inclusiv o plagă la cap. O vecină de-a bărbatului le-a declarat anchetatorilor că a văzut cum el era bătut de către două persoane necunoscute. Cazul este investigat în continuare.

Iar o femeie de 50 de ani a fost găsită moartă într-o fântână din apropierea casei sale. Descoperirea macabră a fost făcută în satul Sturzovca, raionul Glodeni. Potrivit rudelor sale, victima ar fi ieșit din casă vineri și a dispărut fără veste. Văzând că femeia nu mai revine acasă, apropiații ei au anunțat poliția. În timpul căutărilor, în fântâna a fost zărită mai întâi încălțămintea femeii, iar apoi a fost depistat și cadavrul ei. Ulterior, s-a stabilit că victima suferea de mai mulți ani de o boală psihică.

În același timp, o fată de 10 ani a ajuns la spital cu mai multe răni după ce a fost lovită de o mașină în timp ce trecea strada neregulamentar. Accidentul s-a produs în orașul Sângerei. Potrivit poliției, șoferul nu ar fi reușit să frâneze la timp. Testul de acoolemie a arătat că el NU era beat. A fost pornit un proces penal și urmează să se stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie