Jurnalul Sportiv, 19 August
Sport 19 august 2021, 20:55 | 1141

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati, înaintea meciului cu Jessica Pegula, din turul 2. Anunțul a fost făcut chiar de jucătoare, care a dezvăluit că medicii i-au descoperit o mică ruptură musculară la adductorul drept. "Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la adductorul drept și, din acest motiv, ar fi prea riscant să joc diseară. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost drăguț să vă revăd", a scris Halep pe rețelele de socializare. Halep a avut probleme și în primul meci de la Cincinnati, cel cu Magda Linette. Chiar dacă a câștigat cu 6-4, 3-6, 6-1, Simona a avut nevioie de intervenția medicului. Românca a cerut un time-out medical imediat după ce a simțit dureri exact la adductorul drept. Ea chiar se ținea cu mâna de zona afectată, care i-a fost bandajată ulterior pentru a putea continua jocul. Simona Halep a și recunoscut, după al doilea meci de la revenirea pe teren, că i-a fost teamă să nu se accidenteze din nou după ruptura musculară suferită în luna mai.

Harry Kane se revoltă din nou și nu mai suportă ca șefii să-i tot pună bețe-n roate și să nu-l lasă să se transfere. Ultima ispravă a atacantului de la Tottenham a fost una incredibilă. A refuzat să plece cu echipa în Portugalia, pentru meciul cu Pacos Ferreira, așa că rămâne acasă, la Londra, cu toate că a fost trecut pe foaia UEFA. Nici noul antrenor al lui Tottenham, Nuno Espirito Santo, nu era sigur dacă îl va avea disponibil pe Kane pentru duelul din play-off-ul Conference League și a evitat subiectul, iar versiunea oficială a conducerii este că decizia ca el să rămână acasă a fost de comun acord. Practic, aceștia lasă de înțeles că atacantul de 28 de ani se va pregăti singur pentru că încă este posibil un transfer. Antrenorul nu știe nici dacă îl va putea folosi pe Kane duminică, în meciul cu Wolverhampton.

Barcelona i-a stabilit preţul lui Ilaix Moriba, "wonderkid-ul" care a debutat sezonul trecut la echipa mare, dar nu vrea să-şi prelungească înţelegerea care expiră vara viitoare. Ilaix Moriba este unul dintre talentele promiţătoare pe care Barcelone le-a şlefuit în La Masia, celebra academie a catalanilor, care a debutat în echipa mare în sezonul trecut. A fost unul dintre oamenii pe care Koeman i-a folosit destul de des, dar situaţia contractuală a făcut să fie tras pe linie moartă în sezonul actual. Contractul lui Moriba cu Barcelona expiră în vara lui 2022, iar catalanii au avut mai multe runde de negocieri cu reprezentanţii jucătorului pentru a-l convinge să semneze o nouă înţelegere. Barcelona i-a stabilit preţul pentru o eventuală vânzare în această perioadă de mercato: 15 milioane de euro. Real Madrid, dar şi alte 11 cluburi din Europa sunt interesate de transferul lui Ilaix Moriba, conform agenţilor săi.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie