Un bărbat de 40 de ani din raionul Cantemir a fost găsit strangulat de carcasa fântânii
Social 17 iulie 2019, 15:38 | 1714

Un bărbat a fost găsit strangulat în propria gospodărie, iar un adolescent a fost înjunghiat de către amicii de pahar. O biserică a fost cuprinsă de flăcări, care au mistuit mai multe obiecte de cult. Detalii - în următorul grupaj de știri.

Un bărbat de 40 de ani din satul Hănăseni, raionul Cantemir, a fost găsit spânzurat de carcasa fântânii din propria gospodărie. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Cantemir, bărbatul avea soție și un copil. El nu a lăsat vreun bilet de adio. În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Un adolescent de 17 ani din Cahul a ajuns la spital după ce a fost lovit cu un cuțit în spate. Totul s-ar fi întâmplat după ce victima ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu mai mulți amici. Unul dintre ei a luat un cuțit și l-a înfipt în spatele adolescentului. Incidentul a avut loc pe 13 iulie, dar poliția a fost anunțată peste două zile, după ce băiatul a mers la medici.

Biserica „Acoperământul Maicii Domnului” din satul Grinăuți, raionul Ocnița, a fost cuprinsă de flăcări în după-amiaza zilei de ieri. Au ars bunuri materiale din interior. La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale de intervenție. Câteva icoane și obiecte de cult au putut fi salvate de foc. Flăcările au distrus 80 la sută din acoperișul lăcașului sfânt. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează să fie stabilite.

Cei doi indivizi care au furat bijuterii de peste un milion de lei, de la o mănăstire din raionul Drochia, au fost condamnați la opt ani şi șase luni și, respectiv, șapte ani şi două luni de închisoare. Infracțiunea a fost comisă la începutul lunii aprilie a acestui an, la Mănăstirea ”Sfântul Proroc Ilie” din satul Nicoreni. Făptașii au câte 45 de ani, sunt locuitori ai raioanelor Făleşti şi Orhei, şi au mai fost în conflict cu legea. Cei doi şi-au recunoscut integral vina. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie