Jurnalul orei 19, 19 Septembrie
Jurnalul orei 19:00 19 septembrie 2023, 20:07 | 864

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Astăzi a început înregistrarea candidaților pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie. Cine sunt primii concurenți care s-au înscris în cursa pentru fotoliul de primar al Chișinăului, vă spunem imediat!

Fără toalete în curțile școlilor până în 2025. Asta își propun autoritățile să realizeze cu sprijinul partenerilor internaționali. Până la sfârșitul anului curent, 32 de instituții de învățământ din țară vor beneficia de construcția sau renovarea blocurilor sanitare. Câte școli vor beneficia de finanțare în 2024, aflați la știri!

Primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu, a fost reținut astăzi, în urma unei operațiuni desfășurate de ofițerii SIS și procurorii din localitate. Acesta este suspectat de abuz în serviciu și fals în declarații.

Forţele armate ale Azerbaidjanului au lansat ceea ce Baku numește „activităţi antiteroriste locale” în Nagorno-Karabah pentru dezarmarea şi forţarea retragerii formaţiunilor militare armene de acolo. Care a fost reacția Uniunii Europene, vă spunem în câteva minute!

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie