În ultima zi a anului și în noaptea de Revelion, postul de televiziune Jurnal TV a fost cel mai urmărit din țară
Social 2 ianuarie 2023, 20:30 | 1648

În ultima zi a anului și în noaptea de Revelion, Jurnal TV a fost cel mai urmărit post de televiziune, fiind lider absolut de audiență. Filmul muzical „La cârciuma de la drum” (III) a înregistrat o audiență de 12,61%, fiind urmărit de peste 400 de mii de telespectatori!

Am încheiat anul 2022 cu noi recorduri de audiență! Pe 31 decembrie, postul nostru de televiziune a fost lider, iar în seara dintre ani, muzicalul "La cârciuma de la drum" (III) a fost cel mai vizionat show la nivel național în noaptea de Revelion. Datele oferite de compania AGB Nielsen, măsurătorul oficial de audiență din Republica Moldova, arată că pe 31 decembrie, Jurnal TV a fost lider de audiență printre posturile autohtone, cu o cotă de 7,11%. Filmul musical „La cârciuma de la drum” (III) a înregistrat o audiență de 12,61%, fiind urmărit de 404 mii de telespectatori. Datele AGB mai arată că în fiecare minut au fost cu ochii pe Jurnal TV 131 de mii de telespectatori.

Este pentru a doua oară când Jurnal TV reușește această performanță. De Revelion 2020-2021, Jurnal TV a fost, la fel, lider absolut la capitolul audiență, iar „La cârciuma de la drum” (II) a bătut toate recordurile și a fost cel mai vizionat show la nivel național în noaptea de Revelion. Celebra producție marca Jurnal TV ”La cârciuma de la drum” a fost creată după scenariul lui Anatol Durbală, în regia lui Ian Onică. Filmările au fost făcute într-o locație superbă și are un program inedit, cu muzică, voie bună și mult umor.

Opinia ta contează. Comentează!