Expuși unui focar de infecție
Social 18 aprilie 2019, 19:39 | 1194

Locatarii unui bloc de pe strada Salcâmilor din sectorului Botanica al capitalei trec printr-un adevărat coșmar. Un vecin de-al lor și-a făcut din apartament o groapă de gunoi. Bărbatul de 48 de ani își aduce în casă tot ce-i „face cu ochiul” prin tomberoane. Din acest motiv, oamenii sunt expuși unui focar de infecție, fiind nevoiți să suporte și un miros groaznic.

Dezastru este în tot apartamentul, de la intrare și până la balcon. Mizerie de nedescris este și în baie, dar și în toaletă. În afară de gunoiul adus din tomberoane, locuința este plină de muște, gândaci și viermi. La bucătărie, aceeași situație. Pe lângă resturile de mâncare stricată și alte deșeuri menajere, am găsit și cuptorul de la aragaz pornit, deși în casă nu era nimeni.

Problema nu este de astăzi sau de ieri, ci e una mai veche, spun locatarii blocului. Ei au adăugat că au bătut pe la ușa polițiștilor, să îi ajute, dar fără niciun rezultat. Acum, cer ajutorul Preturii sectorului Botanica.

Bărbatul respectiv nu crede însă că gunoiul din casa lui este o mare problemă.

Polițiștii de la Botanica nu au vrut să ne spună ce au făcut pentru rezolvarea problemei locatarilor de pe strada Salcâmilor.

Pretorul sectorului Botanica ne-au dat însă asigurări că problema va fi soluționată.

Oamenii ne-au mai spus că, dacă nu vor fi ajutați, vor merge cu o plângere comună la Primăria capitalei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie