Dorm cu frică în propriile case
Social 9 decembrie 2019, 21:50 | 3721

Locatarii a doua blocuri din Durlesti dorm cu frica in san, de mai multa vreme. Problema, deocamdata nerezolvata, consta in suprasolicitarea cutiei de distributie a curentului. Un antreprenor de la parter ar folosi, potrivit locatarilor, prea multa lumina si creeaza scurtcircuite. Locatarii suna la RED UNION Fenosa si asteapta solutii, dar furnizorul le spune ca nu este in masura sa intervina.

Săptămâna trecută, locatarii unui bloc de pe strada Tudor Vladimirescu din Durlești au avut ”o noapte albă”. Lumea a fost trezită de sirena pompierilor, care au venit să stingă un incendiu la parter.

În câteva minute, fumul s-a răspândit peste tot, ajungând până la etajele de sus.

Pompierii spun că focul a izbucnit la cutia de distribuție a energiei, la care sunt conectate două blocuri și un antreprenor, care are un spațiu nelocativ la parter. Oamenii cred că toate problemele vin de acolo: cineva a deschis, fără să-i întrebe, o fabrică de confecționare a încălțămintei.

Din cauza suprasolicitării de curent, în ultimele două luni ar fi avut multe căderi de tensiune.

Mai grav este că în pereți au apărut fisuri, de la vibrațiile pe care le produc utilajele de jos.

Locatarii spun că au apelat de multe ori la RED UNIONFenosa, dar fără rezultat.

Ce fel de firmă este la parterul blocului din Durlești, cine o conduce și cu ce se ocupă, nu știm, deocamdată. Responsabilii de la primăria din localitate ne-au confirmat doar că în registrul de evidență este ”o asemenea companie”, dar au refuzat să ne ofere detalii. Iar în privința panoului de energie, șeful regiei locativ-comunale Vasile Mătăsari ne-a sugerat să căutăm răspunsuri la RED UNION Fenosa.

Reprezentanții furnizorului ne-au informat despre altă stare de lucruri.

Locatarii blocurilor de pe Tudor Vladimirescu din Durlești vor să scape de probleme și insistă ca acest panou electric să fie scos din clădire sau înlocuit cu unul nou. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie