Jurnalul Sportiv, 23 August
Sport 23 august 2021, 21:10 | 1191

Juventus a debutat cu o remiză în noul sezon din Serie A, scor 2-2, pe terenul lui Udinese. Massimiliano Allegri a început meciul cu Cristiano Ronaldo pe banca de rezerve, presa din Italia scriind că starul portughez își dorește să plece în această fereastră de mercato. În schimb, vicepreședintele Pavel Nedvev a infirmat această variantă, spunând că CR7 va rămâne 100% la Torino. Campioana Inter a dispus de Genoa cu 4-0. Victorii au mai obținut Atalanta și Roma lui Mourinho. Milan va juca în această seară.

Meciul dintre Nice și Olympique Marseille, contând pentru etapa a treia din Ligue 1, a fost întrerupt în minutul 77, la scorul de 1-0 în favoarea gazdelor. Mai mulți suporteri ai lui Nice au aruncat cu obiecte către Dimitri Payet, iar atacantul lui OM a reacționat și a aruncat violent una dintre sticle înapoi către suporterii adverși, transmite L'Equipe. Gestul său a fost copiat de mai mulți coechipieri, inclusiv de Alvaro Gonzalez. Furioși, zeci de suporteri ai lui Nice au pătruns pe teren și s-au dus către jucătorii lui OM pentru a se bate, stewarzii prezenți la marginea terenului fiind neputincioși.

Doar unul dintre cei trei granzi ai Spaniei au obținut victorie în etapa a doua din La Liga. Este vorba despre campioana Atletico Madrid, care a învins Elche cu scorul de 1-0. Angel Correa a marcat unicul gol al partidei în minutul 39. Real Madrid a remizat în deplasare la Levante, scor 3-3. Vinicius Junior a reușit o dublă după ce a fost introdus în mitanul secund. Barcelona a scos o remiză la Bilbao, 1-1. Catalanii au fost conduși dar au restabilit egalitatea datorită olandezului Memphis Depay.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie