Meteo, 19 Aprilie
Meteo 19 aprilie 2024, 20:18 | 191

Prezentat de Felicia Jenunchi

Se asteapta un weekend cu maxime de pana la plus 15 grade in localitatile sudice, innorat va fi sambata, iar duminica sunt asteptate ploi. Plus 13 grade se vor inregistra sambata la Chisinau, pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la plus 4 grade, iar vantul va sufla din sud-est cu rafale de pana la 18 kilometri la ora. In orasele nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 10, plus 11 grade, in cele sudice temperaturile vor oscila intre plus 14 si plus 15 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 16 grade se vor inregistra la Bucuresti, Iasi si Cluj, orase in care va fi in mare parte innorat. Cu un grad mai cald va fi la Timisoara si la Craiova. Sunt asteptate ploi la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 24 de grade vor fi la Lisabona, plus 25 la Madrid. Partial innorat va fi la Londra si Paris, cu plus 12 grade Celsius. Averse sunt prognozate la Amsterdam, la Roma furtuni. Plus 10 grade se vor inregistra la Viena, plus 8 la Berlin. Se prevede cer variabil la Kiev, iar la Atena sunt asteptate averse sporadice.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie