În orașul Chișinău sunt multe treceri subterane construite în perioada sovietică și stau așa, cum le-a prins vremea - în degradare
Social 19 octombrie 2023, 15:32 | 2719

În orașul Chișinău sunt multe treceri subterane construite în perioada sovietică și stau așa, cum le-a prins vremea - în continuă degradare. Locuitorii se întăresc în convingerea că autoritățile municipale le-au exclus din lista de intervenție. Oamenii așteaptă, dar degeaba. Pur și simplu renunță la astfel de treceri, pentru că e periculos. Una dintre acestea este subterana de pe Șoseaua Muncești, unde a fost echipa noastră de filmare.

VLADA TOMESCU, reporter Jurnal TV: "Pericolul e mare - scările se surpă și sfârșitul acestui proces nu se vede... De condiții pentru persoanele cu nevoi speciale sau mamele cu cărucioare, nici vorba. Panta este abrupta, dar o bară, de care să te ții, nu există. Oamenii cer măcar o reparație superficială, care ar reduce cât de puțin pericolul unui accident."

Nimeni nu a făcut nimic nici în această subterană, încă din anii 80 ai secolului trecut, ne-au spus oamenii, care locuiesc în preajmă.

Nici de această dată, reprezentanții Primăriei nu au reacționat la solicitările noastre de a comenta situația.

Opinia ta contează. Comentează!