Sediul PD, pichetat de protestatari
Social 21 iunie 2018, 19:26 | 2110

Partidul Democrat a subjugat justiția din Republica Moldova! De această părere sunt mai mulți oameni, printre care și liderii forțelor anti-oligarhice, care au pichetat ieri sediul formațiunii conduse de către Vladimir Plahotniuic, în semn de protest față de invalidarea mandatului de primar al lui Andrei Năstase.

Inițial, protestatarii s-au adunat în fața Primăriei și de acolo au mărșăluit până la sediul PD, unde au scandat aproximativ o oră. Ulterior, oamenii s-au îndreptat spre Piața Marii Adunări Naționale.

La protest a venit și Domnica Manole, fosta judecătoare a Curții de Apel Chișinău, care acum doi ani a decis să oblige Comisia Electorală Centrală să organizeze un referendum de modificare a Constituției.

În curtea sediului PD, dar și lângă blocul lui Plahotniuc, au fost aduși zeci de polițiști și mascați.

Niciun reprezentant al Partidului Democrat nu a ieșit în fața protestatarilor. Ulterior, aceștia au mers în Piața Marii Adunări Naționale.

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat nu a răspuns la telefon pentru a comenta manifestația. În schimb ne-a expediat un mesaj că se află peste hotare. PD și PSRM au negat în repetate rânduri faptul că acționează în parteneriat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie