Restricții în vămi din cauza vremii
Social 11 ianuarie 2019, 17:39 | 1173

Tot din cauza ninsorilor abundente și a depunerilor de gheață, postul de trecere de tip debarcader de la Molovata și-a sistat astăzi activitatea, iar câteva puncte de control de la frontiera moldo-română sau moldo-ucraineană au impus anumite restricții. Astfel, autoritățile din România au interzis azi-dimineaţă circulația camioanelor pe anumite porțiuni de drum care duc spre vama Leușeni – Albița. De asemenea, șoferilor de autocare nu li s-a permis să treacă prin unele posturi de control de la granița moldo-ucraineană.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Serviciului Vamal al Republicii Moldova, Cristina Rău, la unele puncte de trecere au fost instituite restricții de circulație pentru mașinile de mare tonaj. Din acest motiv, mulți șoferi au fost nevoiți să se întoarcă din drum.

În același timp, angajații punctelor de trecere a frontierei îi atenționează pe participanții la trafic despre vremea rea și le recomandată șoferilor să nu plece la drum lung, mai ales dacă mijlocul de transport nu este echipat în conformitate cu condițiile meteo. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie