Accident grav pe strada Valea Crucii
Social 23 aprilie 2018, 17:26 | 4525

Zi de lucru cu ghinion pentru câțiva muncitori de la „Exdrupo”. Un camion a lovit violent o autospecială a acestei întreprinderi municipale, care era parcată pe marginea drumului, și a aruncat-o la câțiva metri distanță. Doi lucrători care luau masa în mașina de serviciu au suferit traumatisme și au fost duși la spital. Impactul a avut loc pe strada Valea Crucii din sectorul Botanica. Ambele vehicule au fost grav avariate, iar în zonă s-au format ambuteiaje.

Acest bărbat a parcat autovehiculul și a plecat să ia prânzul, urmând să continue apoi asfaltarea unei porțiuni de drum, dar când a revenit, a găsit mașina bucăți.

Șoferul Camaz-ului spune însă cu nu avea viteză excesivă, iar cauza accidentului ar fi drumurile proaste.

Potrivit poliției, șoferul vinovat de accident va fi sancționat în funcție de gravitatea traumatismelor suferite de victime.

Cei doi răniți au fost transportați la Institutul de Medicină Urgentă.

Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate din cauza accidentului. Mașinile și pietonii erau nevoiți să înconjoare cele două autovehicule.

Directorul Întreprinderii Municipale „Exdrupo” nu a răspuns la telefon pentru a ne spune cine va suporta cheltuielile de reparație a camionului avariat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie