Jurnalul orei 19, 16 Ianuarie
Jurnalul orei 19:00 16 ianuarie 2024, 20:09 | 870

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Dacă nu ninsoarea, atunci poleiul le dă bătăi de cap autorităților locale. 76 de accidente rutiere au fost înregistrate până la ora 15.00, din cauza lipsei antiderapantului pe drumurile capitalei. Aproximativ o sută de oameni au avut nevoie de ajutorul medicului traumatolog.

12 mii de lei! Atât a costat eliberare pe cauțiune a lui Anatolie Blonschi, unul dintre figuranții în dosarul numit generic „Frauda bancară”.Decizia a fost luată de magistratul Gheorghe Balan de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

La aproape doi ani de la invazia Rusiei în Ucraina, numărul rușilor, care vor să obțină cetățenia Republicii Moldova a crescut considerabil. Din totalul de solicitări, peste 70% sunt din partea cetățenilor ruși, iar aproximativ 20% - din partea ucrainenilor. Detalii, în câteva minute.

”Trebuie să risipim ideea că unitatea globală este mai slabă decât ura unui om”. Este unul dintre mesajele pe care le-a transmis astăzi președintele Ucrainei într-un discurs susținut la Forumul Economic Mondial din Elveţia.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie