Jurnalul Sportiv, 30 Martie
Sport 30 martie 2022, 23:14 | 776

Naționala Moldovei a retrogradat în Liga D a Ligii Națiunilor după ce a fost învinsă de Kazahstan cu scorul de 4-5 la loviturile de departajare, în manşa secundă a play-out-ului Ligii Națiunilor. După înfrângerea cu 1-2 de la Chișinău, tricolorii au reușit să înscrie în deplasare și să ducă meciul în prelungiri.

Legendarul boxer american Mike Tyson le-a transmis un mesaj de susținere foștilor pugiliști Vitali și Vladimir Klitschko, implicați activ în apărarea Ucrainei, după invazia Rusiei. “Îi cunosc foarte bine pe frații Klitschko, dar n-am vorbit cu ei în ultima vreme.

Jiselle Arianne, cunoscută în rândurile amatorilor de box din Statele Unite ale Americii pentru că apare între runde pentru a anima atmosfera din timpul meciurilor, a lansat o provocare inedită la adresa președintelui Rusiei, Vladimir Putin, după ce acesta a ordonat invazia din Ucraina.

Senegal s-a calificat la Campionatul Mondial după ce trecut de Egipt la loviturile de departajare. Scorul meciului Senegal-Egipt a fost 1-0, acelaşi ca la meciul tur, numai că atunci a câştigat Egipt. Mohamad Salah a fost unul dintre jucătorii care au ratat unul dintre penalty-uri şi s-a dovedit a fi cel decisiv.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie