Jurnalul Sportiv, 25 August
Sport 25 august 2021, 21:08 | 1021

Internazionale Milano este foarte aproape să-l achiziţioneze pe Andrea Belotti. Inter a testat mai multe variante de atacanţi după plecarea lui Lukaku, dar nici interesul pentru Luka Jovic, nici cel pentru Duvan Zapata nu s-au concretizat. Andrea Belotti a fost dorit în această vară şi de AS Roma, dar formaţia lui Mourinho nu a ajuns la un acord cu Torino. Inter Milano va plăti 15 milioane de euro pentru Andrea Belotti, fotbalist care îşi termina contractul cu formaţia torineză în iunie 2022.

După Benzema, a venit rândul altui star de la Real Madrid să semneze un nou contract! Mijlocaşul uruguayan Federico Valverde, în vârstă de 23 de ani, şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în anul 2027. Prelungirea contractului său pentru o durată atât de lungă confirmă că el este considerat de antrenorul Carlo Ancelotti un om de bază la mijlocul terenului, cu atât mai mult cu cât colegii săi din acest compartiment, croatul Luka Modric şi germanul Toni Kroos, au trecut de 30 de ani.

Real Madrid ar putea să fie protagonista celui mai spectaculos transfer din această vară! Spaniolii au făcut o ofertă oficială de 160 de milioane de euro, pentru a-l semna pe Mbappe imediat. Mbappe a respins 3 oferte de la PSG, pentru a-şi prelungi înţelegerea. Pentru moment, francezul va aştepta. Real Madrid încearcă de mai mulţi ani să îl cumpere pe Mbappe, iar acum întrebarea care stă pe buzele tuturor este de ce Florentino Perez nu se află în Franţa pentru a negocia transferul cu PSG.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie