Jurnalul Sportiv, 22 Martie
Sport 22 martie 2022, 20:56 | 1391

Tensiuni în vestiarul lui PSG! Jucătorii s-au împărțit în două tabere. Se pare că jucătorii de la PSG nu își vorbesc și nimeni nu își asumă responsabilitatea de lider pentru a ține un discurs în vestiar pentru a mobiliza echipa în urma eșecurilor recente și de a reuni jucătorii.

Greutate uriașă pe sufletul fostului mare atacant ucrainean Andriy Shevcenko. Acesta nu-și mai poate menține în frâu sentimentele atunci când vorbește despre familia sa și conaționalii săi, prinși în războiul inițiat de ruși în Ucraina, pornit în urmă cu aproape patru săptămâni.

Moment crucial pentru naționala Moldovei de fotbal. Echipa țării va juca joi meciul tur cu reprezentativa Kazahstanului pentru menținerea în Liga C a Ligii Națiunilor. Ar putea fi un moment de cotitură pentru națioanala Moldovei care a înregistrat în ultimul timp rezultate modeste.

După ceea ce s-a întâmplat cu Roman Abramovich, patronul lui Chelsea, războiul pornit de Rusia în Ucraina continuă să aibă consecințe în Premier League, iar ultimul episod îl are drept protagonist pe șeicul din conducerea lui Manchester City. Șeicul a avut o întrevedere săptămâna trecută cu Bassar al-Asaad, preşedintele Siriei şi aliat al lui Vladimir Putin, iar guvernul din UK a reacționat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie