Jurnalul orei 19, 27 Noiembrie
Jurnalul orei 19:00 27 noiembrie 2023, 21:37 | 739

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Furtuna de zăpadă a făcut prăpăd și a lăsat victime pe străzi. Unii au fost blocați cu orele pe șosele din cauza troienelor și drumului impracticabil. S-au înregistrat zeci de accidente rutiere, iar de ajutor au avut nevoie sute de persoane.

2. În orașul Chișinău, medicii de la Urgență au acordat ajutor pentru cei afectați în accidente. S-a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de pacienți. Astăzi, 361 de instituții de învățământ din mai multe localități au stat închise.

3. Reprezentanții fermierilor care și-au adus tehnica agricolă în centrul capitalei au venit astăzi la sediul Ministerului Agriculturii pentru a discuta cu ministrul Vladimir Bolea asupra listei de revendicări. După un ping-pong de declarații și promisiuni, fermierilor li s-a spus că ședința va avea loc mâine.

4. Zeci de mii de soldați de pe câmpul de luptă din Ucraina intră într-o iarnă lungă și grea, în timp ce temperaturile continuă să scadă. Furtunile puternice au oprit curentul pentru mii de oameni din Ucraina, reînviind amintirile de anul trecut, când forțele ruse au vizat infrastructura energetică a țării.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie