Jurnalul orei 15, 23 Ianuarie
Jurnalul orei 15:00 23 ianuarie 2024, 19:34 | 416

Prezentat de Vasile Luchianu

Carburanții se scumpesc în continuare. Mâine, șoferii vor scoate din buzunar 21 de lei și 46 bani pentru un litru de motorină, cu 12 bani mai mult decât astăzi. Benzina se scumpește cu 11 bani și va costa mâine 23 de lei și 56 de bani, litrul.

Șase ofițeri ai Inspectoratului Național de Securitate Publică au fost reținuți astăzi pentru fapte de corupție. Investigațiile au pornit de la cetățean, care a declarat că agenții de circulație i-au cerut 600 de euro, iar în schimb nu va fi tras la răspundere pentru că a urcat beat la volan. Cei șase angajați ai INSP au fost plasați în izolatorul Centrului Național Anticorupție pentru 72 de ore.

Un cetățean al Republicii Moldova și alți șapte din România au fost reținuți pentru 72 de de ore pentru cruzime manifestată față de câini prin participarea la lupte ilegale. Activitatea infracțională a circa 40 de participanți și spectatori a fost oprită la locul desfășurării luptelor ilegale, pe un teren de la marginea orașului Nisporeni, anunță Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie