Amânări în lanț în dosarul Șor
Politic 21 ianuarie 2019, 19:45 | 2094

A fost amânată încă o ședință de judecată în dosarul Șor, care urma să aibă loc astăzi la Curtea de Apel Cahul. Judecătorii au anunțat că procesul va fi reluat pe 20 februarie, cu doar patru zile înainte de alegerile parlamentare. Ilan Șor este candidat pe lista națională, dar și pe circumscripția uninominală numărul 18 din orașul Orhei.

Motivul amânării ședinței de judecată este, oficial, ”efectuarea expertizei financiar-bancară în comisie”. Cauza se află la Centrul Național de Expertize Judiciare. Procesul se desfășoară cu ușile închise, fără presă. Și de această dată, Ilan Șor și avocatul său au refuzat să vorbească cu reporterul Jurnal TV.

Următoarea ședință a fost programată pentru ziua de 20 februarie. Astăzi, în fața Curții de Apel Cahul au venit mai multe autocare cu susținători ai lui Ilan Șor. Precizăm că Ilan Șor a fost condamnat în prima instanță la 7 ani și șase luni de închisoare în penitenciar de tip semi-închis pentru spălare de bani, dar și cauzare de daune materiale în proporții deosebit de mari în dosarul fraudelor de la Banca de Economii. Acesta se află însă în libertate, întrucât pedeapsa ar urma să fie executată odată cu adoptarea unei sentințe definitive.

Opinia ta contează. Comentează!