Jurnalul orei 19, 2 Noiembrie
Jurnalul orei 19:00 2 noiembrie 2023, 20:16 | 916

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Promisiunea bașcanului Evghenia Guțul privind furnizarea gazului ieftin pentru locuitorii din autonomia găgăuză este una falsă, lansată înainte de alegerile de duminică. Declarația a fost făcută de ministrul Energiei, Victor Parlicov.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, care aspiră la un nou mandat de edil, s-ar fi aflat la Moscova în data de 24 februarie 2022, ziua în care armata rusă a invadat Ucraina. Portalul de investigații din Estonia, „Delfi”, scrie că Ceban ar fi zburat în capitala Rusiei cu o zi înainte de începerea războiului. Primarul spune că e vorba de minciuni.

Rusia a bombardat peste 100 de așezări din Ucraina. Între timp, comandantul-şef al armatei ucrainene, generalul Valeri Zalujnîi, îşi vede militarii prinși într-un război static și zice că este nevoie de un salt tehnologic.

Pe parcursul acestei luni, cele mai bune filme europene realizate în 2023 vor fi proiectate la Chișinău. Unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din Europa ajunge, în premieră, în Republica Moldova. Vorbim despre „Luna Filmului European”.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie