Jurnalul orei 19, 28 Octombrie
Jurnalul orei 19:00 28 octombrie 2022, 21:17 | 1186

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Un nou ping-pong între Ministerul Afacerilor Interne și Primăria Capitalei. Ana Revenco îi cere primarului să interzică proteste, deoarece situația a a ajuns la limita siguranței cetățenilor. Ion Ceban îi recomandă însă ministrului să combată criminalitatea. Între timp, protestatarii au încercat din nou să blocheze bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

”Putin a recunoscut că deciziile ce țin de gazele naturale sunt politice și sunt luate anume de el”. Este declarația deputatului PAS Radu Marian după ce liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a explicat cum s-ar fi negociat contractul de livrare a gazelor cu Republica Moldova. Subiectul a fost abordat la ”Clubul de discuții Valdai”, un eveniment propagandistic organizat anual în cadrul căruia liderul rus își propagă ideile politice și viziunile asupra subiectelor interne și externe.

ANRE a stabilit noi prețuri plafon pentru carburanți, valabile în următoarele trei zile. Motorina va costa cu 12 bani mai puțin, iar benzina se va scumpi cu opt bani.

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a declarat că „mobilizarea parțială”, anunțată în septembrie, s-a încheiat. Potrivit lui, ținta mobilizării a 300.000 de rezerviști a fost atinsă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie