Corpul neînsuflețit al adolescentei a fost găsit joi. Eleva dispărută a fost căutată o lună de rude și de aproximativ 200 de voluntari prin mai multe localități din stânga Nistrului şi pe malul râului. Informația despre dispariția ei a fost publicată și în presa din raioanele de est, precum și pe rețelele de socializare. Adolescenta a dispărut pe 17 februarie, în jurul orei nouă dimineața. Ea a ieșit din casă, spunând că merge la slujba de duminică la Mănăstirea Noul Neamț. Potrivit unui călugăr, fata a asistat la serviciul divin aproximativ 30 de minute, apoi a plecat.

Călugărul de la Mănăstirea Noul Neamț a mai spus că, în dimineața respectivă, copila era tristă și îngândurată. Ea ar fi ieșit din biserică după ce i-a spus unei rude că nu se simte bine. Peste aproximativ două ore, adolescenta a început să fie căutată.

Adolescenta era crescută de patru ani de către sora ei mai mare și soțul acesteia, deoarece tatăl fetei a fost privat de drepturile părintești și locuiește în raionul Slobozia, iar despre mamă nu se știe nimic de ceva timp. Rudele spun că anterior ea nu a mai plecat de acasă fără a spune unde merge. Cauza morții copilei și condițiile în care s-a produs decesul vor fi stabilite în urma expertizei medico-legale.