Copilă găsită moartă la Chițcani
Social 15 martie 2019, 14:21 | 3643

O elevă de 12 ani din satul Chițcani, raionul Căușeni, plecată de acasă de aproape o lună, a fost găsită moartă într-o pădure situată între localitatea ei de baștină și satul Merenești. Copila dispăruse fără veste în dimineața zilei de 17 februarie. Ea fusese văzută ultima oară la Mănăstirea Noul Neamț din Chițcani.

Corpul neînsuflețit al adolescentei a fost găsit joi. Eleva dispărută a fost căutată o lună de rude și de aproximativ 200 de voluntari prin mai multe localități din stânga Nistrului şi pe malul râului. Informația despre dispariția ei a fost publicată și în presa din raioanele de est, precum și pe rețelele de socializare. Adolescenta a dispărut pe 17 februarie, în jurul orei nouă dimineața. Ea a ieșit din casă, spunând că merge la slujba de duminică la Mănăstirea Noul Neamț. Potrivit unui călugăr, fata a asistat la serviciul divin aproximativ 30 de minute, apoi a plecat.

Călugărul de la Mănăstirea Noul Neamț a mai spus că, în dimineața respectivă, copila era tristă și îngândurată. Ea ar fi ieșit din biserică după ce i-a spus unei rude că nu se simte bine. Peste aproximativ două ore, adolescenta a început să fie căutată.

Adolescenta era crescută de patru ani de către sora ei mai mare și soțul acesteia, deoarece tatăl fetei a fost privat de drepturile părintești și locuiește în raionul Slobozia, iar despre mamă nu se știe nimic de ceva timp. Rudele spun că anterior ea nu a mai plecat de acasă fără a spune unde merge. Cauza morții copilei și condițiile în care s-a produs decesul vor fi stabilite în urma expertizei medico-legale. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie