Jurnalul orei 19, 23 Iunie
Jurnalul orei 19:00 23 iunie 2023, 21:06 | 899

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Toți cei cinci oameni aflați la bordul submersibilului Titan au murit în urma unei implozii catastrofale. Rămășițele navei dispărute de duminică în oceanul Atlantic au fost găsite în apropiere de epava Titanicului.

2. Cetățenii care se află în Republicii Moldova, dar și cei plecați peste hotare, au acum posibilitatea să obțină orice tip de cazier judiciar de la distanță, într-o singură zi. Documentul poate fi solicitat și obținut în format digital. Câte persoane au profitat până acum de inovația din domeniul serviciilor publice, vă spunem imediat!

3. Proprietarii mijloacelor de transport cu numere de înmatriculare străine le vor putea vămui cu achitarea a 30% din cota accizei. Ce mai prevede proiectul de revizuirea a unor prevederi din Codul Vamal, aflați în câteva minute!

4. S-a împlinit un an de când Republica Moldova a obținut statutul de țară candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană. Ce spun liderii de la Chișinău, dar și oamenii de rând, despre șansele integrării europene, vedeți la știri!

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie