Jurnalul orei 19, 12 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 12 aprilie 2023, 19:55 | 705

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Utilizarea panglicii negru-oranj și a simbolurilor V și Z rămâne a fi o încălcare a legii. Este precizarea Curții Constituționale după valul de critici aduse ieri la adresa instituției. Totuși, decizia ar lăsa anumite semne de întrebare, în contextul în care aceste simboluri ar semnifica, în sine, agresiune militară și susținerea crimelor de război, spun unii experți în drept.

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a aprobat astăzi noile tarife la curent. Consumatorii Premier Energy vor achita 2 lei și 99 de bani pentru un kilowatt-oră, iar cei ai FEE Nord vor plăti 3 lei și 58 de bani pentru kilowatt-oră.

Avem reguli de ardere a deșeurilor, dar nu avem locuri de incinerare a gunoiului. Guvernul a aprobat Regulamentul privind incinerarea deșeurilor, scopul principal al documentului fiind micșorarea treptată a suprafețelor de teren supuse contaminării prin depozitarea gunoaielor.

Arnold Schwarzenegger a luat o lopată și s-a făcut drumar. Sătul de o groapă imensă din cartierul său din Los Angeles, actorul și fostul guvernator al Californiei a pus beton pentru a repara drumul. Care a fost îndemnul starului american și ce au spus autoritățile locale, aflați în continuare!

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie