Lansăm campania Jurnal TVerde
Social 26 aprilie 2023, 19:40 | 943

Continuăm tradiția și dăm start celei de-a 13-a ediții a campaniei de înverzire ”Jurnal TVerde”. În acest an, facem ordine în Parcul de pe strada Hipodromului. Prezentatorii Jurnal TV se vor implica direct, alături de telespectatori și voluntari. Cei care vor să ne dea o mână de ajutor, sunt așteptați sâmbătă, 29 aprilie, ora 10, la Hipodrom.

De această dată, campania are drept scop susținerea reciprocă în eforturile comune de salubrizare a spațiului verde. La eveniment sunt așteptați toți doritorii. Cei mici vor participa la ”o vânătoare a ouălor de ciocolată”, iar adulții vor putea gusta din vinurile partenerilor campaniei.

ANA DANILESCU, producător general Jurnal TV: "Ajunsă la cea de-a 13-a ediție, campania ”Jurnal TVerde”, lansată în 2010, are drept scop salubrizarea și protejarea spațiilor verzi din capitală. 0:37-0:53 Alături de telespectatori, parteneri, voluntari, prezentatorii Jurnal TV vă invită la curățenia generală de pe strada Hipodromului, parcul Hipodrom, pentru a da o mână de ajutor naturii."

ALEX BURAC, director comercial, Jurnal TV: "Invităm oamenii să participe la campania ”Jurnal TVerde”, sâmbătă, 29 aprilie, să punem cu toții umărul la menținerea unui mediu curat și frumos. Aduc mulțumiri partenerilor, care ne sunt alături și în acest an în această campanie frumoasă."

De-a lungul timpului, campania a adunat sute de voluntari, organizații și companii, care s-au implicat în acțiuni de plantare a arborilor și de protecție a mediului. Prin intermediul campaniei, ne propunem să inspirăm și să mobilizăm mai mulți oameni pentru a acționa în favoarea protejării mediului și pentru a face o schimbare pozitivă în societate.

Campania ”Jurnal TVerde” a fost lansată cu succes în 2010 și a ajuns la a 13-a ediție.

Opinia ta contează. Comentează!