Alt martor care a confirmat agresiunea
Social 2 martie 2018, 17:59 | 1039

Un alt martor în dosarul fotoreporterului publicației „Jurnal de Chişinău” Nadejda Roșcovanu, care a fost agresată de către proprietarul și vânzătoarea unui magazin din sectorul Ciocana al capitalei, a fost audiat în instanță.

Este vorba despre un bărbat care muncea pe un șantier din apropiere, atunci când jurnalista a fost bătută în plină stradă de către inculpați. În urma ședinței de ieri, avocatul părții vătămate a declarat că martorul a confirmat învinuirile aduse celor doi. Aceștia au refuzat însă, ca și până acum, să facă declarații în fața camerei de luat vederi. Martorul a povestit că se afla, împreună cu alți doi colegi, într-un bloc de lângă magazinul cu pricina și efectua lucrări de amenajare. Întrucât era la înălțime, a văzut că victima fugea de cei doi agresori. Din spusele acestuia, Nadejda Roșcovanu a fost ajunsă din urmă, imobilizată, trasă de păr și bătută. Amintim că Nadejda Roşcovanu a fost bătută în luna iunie a anului trecut, în plină stradă, de către proprietarul şi vânzătoarea unei gherete din sectorul Ciocana.

Asta după ce fotoreporterului ziarului „Jurnal de Chișinău” i-a fost vândut un corn cu termenul expirat de trei luni. Atunci când jurnalista a cerut explicaţii, angajata a refuzat să-i răspundă, iar după ce ea a fotografiat produsul expirat, a fost luată la bătaie.

Cei doi inculpaţi au lovit-o și au târât-o pe jos minute în şir, până când mai mulţi trecători s-au implicat.

Deşi incidentul a fost filmat şi există martori, proprietarul magazinului a respins acuzațiile şi a spus că jurnalista ar fi adus cornul vechi din afară. Totuşi, în urma unor verificări efectuate de inspectorii Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor, în gheretă au fost găsite mai multe alimente expirate sau păstrate în condiţii improprii.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă o amendă de până la 27 de mii de lei sau cinci ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie