Dublă crimă la Sângerei
Social 7 mai 2019, 15:00 | 2805

Doi soți, un bărbat și o femeie, în vârstă de 78 și 79 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria locuință din orașul Sângerei. Vinovat de crimă s-ar face fiul acestora, în vârstă de 48 de ani, care a fugit de la fața locului. Despre acest caz, dar și altele, urmăriți în următorul grupaj de știri.

Unul dintre feciorii victimelor a sunat la 112 și a spus că fratele mai mic își amenință părinții cu răfuială fizică. Veniți la fața locului, polițiștii au depistat cadavrele celor doi bătrâni. La scurt timp, anchetatorii l-au găsit pe suspect într-un parc din oraș cu un cuțit în mână, dar și cu o sumă impunătoare de bani - aproape 16 mii de euro, 700 de dolari și peste două mii de lei. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. El își recunoaște vina și riscă ani grei de pușcărie.

Un bărbat din satul Copanca a murit, iar soția acestuia a ajuns la spital, după ce ambii au fost intoxicați cu monoxid de carbon. Aceștia au conectat cazanul pentru a încălzi casa, dar din cauza unor defecțiuni tehnice s-a emanat monoxid de carbon. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat ieri. Ambii au fost găsiți de către mama femeii, care a alertat medicul din sat, iar acesta ulterior a apelat la echipajele de urgență. La domiciliu acestora a fost depistat cadavrul bărbatului în vârstă de 45 de ani și a femeii de 42 de ani în stare gravă. În casă se afla și un copil, care dormea în camera alăturată. Din fericire, copilul nu a avut de suferit.

Iar o tânără de 29 de ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla s-a lovit într-un copac. Accidentul s-a întâmplat ieri, în satul Olănești. Șoferița se afla în mașină alături de mama sa. La un moment dat, aceasta a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-un copac. În urma accidentului, tânăra a fost transportată la spital cu diverse traumatisme, iar mama acesteia nu a avut de suferit. Poliția investighează cazul.

În ultimele 24 de ore, în Republica Moldova s-au produs 36 de accidente rutiere. Opt persoane au fost rănite. Un om a murit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie