Și-ar fi pus capăt zilelor într-o pădure
Social 4 martie 2019, 16:10 | 1935

Un bărbat a fost găsit strangulat în după-amiaza zilei de ieri într-o pădure din satul Porumbeni, raionul Criuleni. Localnicii au anunțat imediat poliția. Mai multe informații - în următorul grupaj de știri.

Veniți la fața locului, polițiștii nu au descoperit pe corpul bărbatului de aproximativ 50 de ani semne de moarte violentă. Nu a au fost găsite nici obiecte, care ar putea confirma identitatea acestuia. Versiunea preliminară este suicidul.

Iar un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost găsit înecat în lacul Ghidighici. El a plecat de acasă pe 29 ianuarie și rudele au anunțat poliția. După o lună de căutări, tânărul a fost găsit ieri, înecat. Potrivit poliției, ar fi vorba despre un caz de suicid, deoarece tânărul a lăsat în apartamentul său un bilețel, în care a scris: „Nu mă căutați, sunt departe". Toate circumstanțele urmează să fie stabilite.

Înecat a fost găsit și un copil de cinci ani, care ar fi căzut din întâmplare în piscina unei saune. Tragedia a avut loc într-un sat de lângă orașul Ștefan Vodă. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, Silvia Vetcu, părinții efectuau lucrări de reparație la mansarda locuinței, iar băiețelul se afla de unul singur la parter, unde era bazinul.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie