Sediul PSRM din Căușeni a fost vandalizat, iar un lider local a plasat fotografii cu punga cu bălegar, după care le-a șters
Politic 2 iunie 2021, 19:37 | 1281

Bălegar în „kuliokul” cu calendar! Sediul Partidului Socialiștilor din Căușeni a fost astăzi vandalizat. Despre aceasta a anunțat, pe o rețea de socializare, fostul vicepreședinte al raionului Căușeni, socialistul Oleg Cuciuc. Acesta a plasat și fotografii de la fața locului, dar le-a șters la scurt timp. Numai că jurnaliștii reușiseră deja să le preia. Purtătorul de cuvânt al PSRM, Carmena Lupei, a spus că „va veni cu un comentariu suplimentar după ce va fi clarificată situația”. Poliția susține că s-a autosesizat, iar cazul a fost înregistrat.

La câteva minute după publicarea fotografiilor, socialistul Oleg Cuciuc le-a șters. L-am contactat pentru a afla mai multe detalii, inclusiv de ce le-a șters. Acesta a închis însă, telefonul imediat ce a aflat că este sunat de Jurnal TV:

OLEG CUCIUC, membru al PSRM: "- Vreau să vă întreb... - Nu. Fără comentarii!"

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, ne-a comunicat că, până acum nu a fost depusă nicio plângere la Inspectoratul din Căușeni:

MARIANA BEȚIVU, ofițer de presă al Inspectoratului General al Poliției: "Noi ne-am autosesizat din postare. Cazul este înregistrat și urmează să stabilim toate circumstanțele."

Am solicitat o reacție de la purtătorul de cuvânt al PSRM, Carmena Lupei. Aceasta ne-a comunicat că „va veni cu un comentariu după ce va fi clarificată situația”.

Opinia ta contează. Comentează!