Flăcări nimicitoare pe o autostradă din Brazilia
Externe 20 noiembrie 2019, 18:43 | 1050

Flăcări nimicitoare pe o autostradă din Brazilia. O autocisternă plină cu combustibil a explodat în urma unei coliziuni cu un alt automobil. Vedeți imagini în cele ce urmează.

BRAZILIA Accidentul s-a produs pe o autostradă aglomerată, sub privirile îngrozite ale șoferilor. Într-o curbă, camionul ce transporta 40 de mii de litri de combustibil s-a răsturnat, a lovit un alt automobil, apoi a luat foc. Flăcările s-au extins cu repeziciune, iar cei care se aflau prin preajmă și-au abandonat mașinile și au luat-o la fugă. În urma impactului, șoferul autocisternei a murit, iar alți doi oameni au fost grav răniți.

AFGANISTAN Doi militari americani au murit după ce un elicopter s-a prăbușit în Afganistan. Guvernul afgan a anunțat că nu are nicio legătură cu incidentul, care a fost ulterior revendicat de militanții talibani. Tragedia s-a produs în timp ce militarii urmăreau ținte talibane în provincia Logar, la sud de capitala Kabul. Autoritățile americane au deschis o anchetă.

SUEDIA Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a scăpat de acuzațiile de viol de care era vizat într-un dosar deschis în Suedia. Parchetul local a anunţat că abandonează ancheta demarată în 2010. Curtea și-a explicat decizia prin faptul că deşi cele susţinute de reclamantă au fost credibile, după aproape un deceniu amintirile martorilor s-au estompat și pot fi ușor puse la îndoială. Julian Assange a fost arestat pe 11 aprilie la Londra, după ce Ecuadorul i-a revocat azilul diplomatic graţie căruia fondatorul WikiLeaks a rămas timp de aproape şapte ani în ambasada acestei țări. 

Opinia ta contează. Comentează!