În India, 72 de membri ai aceleiași familii locuiesc în aceeași casă și se bucură de acest fapt
Externe 10 noiembrie 2022, 20:10 | 437

V-ați întrebat vreodată cum ar fi să locuiți cu mai multe generații din familie? Aflați că în India, 72 de membri ai aceleiași familii împart casa, au afaceri de succes și spun că puterea lor stă în faptul că sunt împreună. Reporterii BBC au mers să-i cunoască.

Familia Doijode numără patru generații, care împart aceeași casă în statul Maharashtra.

ASHWIN DOIJODE, membru al familiei: "Avem o familie atât de mare, încât avem nevoie de zece litri de lapte în fiecare dimineață și seară. Legume, care costă între 12 și 24 de dolari, sunt consumate în cadrul unei singure mese. Este de trei-patru ori mai scump dacă se pregătește un fel de mâncare non-vegetarian. Cu asemenea cantități mari, de care avem nevoie, cumpărăm angro cele necesare, așa că este accesibil. Cumpărăm stocul de orez, grâu și leguminoase pentru un an, 40-50 de saci."

Aceasta este casa familiei Doijode. Patru generații locuiesc împreună în orașul Solapur. Femeile din familie spun că, la început, au fost speriate de amploarea familiei.

NAINA DOIJODE, membru al familiei: "Inițial, am fost intimidată de amploarea acestei familii, însă toată lumea m-a ajutat. Soacra, cumnatele și cumnații m-au ajutat să mă stabilesc."

Copiii spun că un sistem familiar comun nu reprezintă o incomoditate.

În prezent, familia Doijode conduce mai multe afaceri de succes. Oamenii cred că puterea lor stă în faptul că sunt împreună și speră că și următoarea generație va locui împreună.

Opinia ta contează. Comentează!