Jurnalul orei 15, 25 Ianuarie
Jurnalul orei 15:00 25 ianuarie 2024, 16:17 | 554

Prezentat de Călin Jucovschi

O nouă ședință extraordinară a Consiliului Municipal Chișinău convocată astăzi de consilierii PAS nu a avut loc din lipsă de cvorum. În sală au fost prezenți doar 17 aleși locali. Consilierii MAN și cei ai PSRM nu s-au prezentat la ședință nici de această dată. Consiliul urma să abordeze problemele cu care se confruntă municipalitatea și planurile pentru anul curent. „Colaborarea și deschiderea despre care a anunțat Ion Ceban după alegeri este un fals”, au declarat consilierii PAS. Purtătoarea de cuvânt a primarului capitalei spune că edilul nu comentează declarațiile politice ale unor consilieri.

Un grup infracțional specializat în comercializarea drogurilor prin intermediul aplicațiilor mobile a fost destructurat de polițiști și procurori.

Danemarca participă la fortificarea rezilienței economice, financiare și energetice a Republicii Moldova. „Relațiile bilaterale sunt excelente”, a declarat astăzi ministrul de Externe, Nicu Popescu, într-o conferință de presă alături de omologul său din Copenhaga, aflat în vizită la Chișinău. Danemarca va avea în curând o ambasadă în Republica Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie