Două persoane dintr-o localitate din nordul țării au predat benevol poliției banii pe care i-au primit de la un partid politic
Social 1 noiembrie 2023, 20:06 | 481

Două persoane dintr-o localitate din nordul țării au predat benevol poliției banii pe care i-au primit de la un partid în schimbul voturilor la alegerile locale.

Potrivit polițiștilor, este vorba despre un bărbat și o femeie, care au venit la inspectoratul de poliție și au declarat că au primit câte 1000 de lei de la reprezentanții unui partid pentru a vota în favoarea acestuia la alegerile din 5 noiembrie. Săptămâna trecută, polițiștii au descins cu percheziții în mai multe localități. Descinderile au avut loc în cadrul unui dosar de finanțare ilegală a Partidului „Șansă” și de corupere a alegătorilor. Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a menționat atunci că a fost constatat un fenomen amplu pe întreg teritoriul țării, legat de finanțarea ilegală a campaniei electorale, coruperea alegătorilor și falsificarea semnăturilor în listele pentru susținerea așa-numitor candidați independeți.

Opinia ta contează. Comentează!