Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, ar fi fost prins în stare de ebrietate la volan
Social 7 august 2023, 19:57 | 464

Peste 50 de șoferi a fost prinși în stare de ebrietate la volan weekend-ul trecut. Potrivit surselor Jurnal TV, printre aceștia se numără și președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu. El ar fi fost depistat de către polițiști în timp ce se întorcea de la Festivalul Chitarelor, organizat zilele trecute la Orhei. Dinu Țurcanu nu a fost de găsit pentru a comenta subiectul.

Potrivit imaginilor publicate de Inspectoratul General al Poliției, Dinu Țurcanu ar fi fost oprit în trafic după un eveniment, organizat la Orhei, cu susținerea lui Ilan Șor, liderul fostului partid cu același nume, declarat neconstituțional. Este vorba despre Festivalul Chitarelor, care s-a desfășurat în perioada 4-5 august, în comuna Jora de Mijloc.

Dinu Țurcanu nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție. Acesta nu a fost de găsit nici la anticamera Preşedintelui Raionului Orhei. De notat că pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică, oamenii legii au depistat 52 de șoferi în stare de ebrietate la volan. Tot în această perioadă, polițiștii de patrulare au înregistrat circa 2000 de șoferi care au încălcat regulile de circulație rutieră. Astfel, oamenii legii îndemnă toți participanții la trafic să respecte regulile circulației rutiere și să dea dovadă de respect în trafic.

Opinia ta contează. Comentează!