Râvnesc la fotoliul de primar
Politic 19 septembrie 2019, 20:10 | 1620

S-a făcut coadă astăzi la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău. Pe ultima sută de metri, în ultima zi posibilă, opt candidați pentru funcția de primar al Chișinăului și-au depus actele sau, în cazul celor independenți, semnăturile colectate pentru a se putea înscrie în cursă. Primul a fost candidatul PD Vladimir Cebotari.

Ulterior, s-a înregistrat Ivan Diacov, candidatul formațiunii ”Partidul nostru”.

A intrat în luptă și Dorin Chirtoacă, din partea Partidului Liberal.

Vrea să fie primar de Chișinău și deputatul Octavian Țâcu, din partea Partidului Unității Naționale.

Ruslan Codreanu, care a candidat drept independent, a depus lista cu semnături pentru a putea fi înregistrat în cursa electorală.

S-a înregistrat în cursă și Vlad Țurcanu, candidat din partea Partidului Popular Românesc.

Ulterior, Partidului Popular Românesc a organizat un eveniment în care a l-a prezentat oficial pe candidatul formațiunii la funcția de primar al municipiului Chișinău. A venit astăzi la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău pentru a se înregistra a fost candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS Andrei Năstase.

Ultimul care s-a înscris în cursă este Alexandru Fetescu, de la Partidul Liberal Democrat.

Tot astăzi, în campania electorală s-a lansat oficial Andrei Donică, de la Mişcarea Profesioniştilor ”Speranţa - Надежда”.

Până acum, în calitate de candidați pentru funcția de primar al municipiului Chișinău au fost înregistrați Victor Chironda, de la Mișcarea social-politice „Forța Nouă”, Ion Ceban de la Partidul Socialiștilor, Andrei Donică de la Mişcarea Profesioniştilor ”Speranţa - Надежда”, Teodor Cârnaț de la Partidul Politic ”Voința Poporului”, Valerii Klimenko de la Partidul Șor și Valeriu Munteanu de la Partidul Politic ”Uniunea Salvați Basarabia”. 

Opinia ta contează. Comentează!