Jurnalul orei 19, 27 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 27 aprilie 2023, 20:27 | 693

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Curtea Constituțională urmează să decidă dacă Ilan Șor va rămâne sau nu fără mandatul de deputat. Asta după ce Parlamentul a adoptat astăzi un proiect de hotărâre prin care se constată încetarea de drept a calității de parlamentar a fugarului Șor.

Primarul capitalei, Ion Ceban, riscă să fie decăzut din dreptul de a mai deține o funcție publică timp de trei ani. Autoritatea Națională de Integritate a constatat că edilul ar deține o avere nejustificată de peste 620 de mii de lei.

Pe 1 iunie, când va avea loc summitul Comunității Politice Europene, Republica Moldova va deveni ”centrul Europei”. Declarația a fost făcută de președintele, Maia Sandu, care a precizat că țara noastră va găzdui pentru prima dată aproximativ 50 de șefi de stat și de guvern din Europa, dar și oficiali ai blocului comunitar.

Se împlinesc 33 de ani de când tricolorul a fost desemnat drept drapel oficial al Republicii Moldova. Ziua Drapelului de stat a fost celebrată și la Brigada de poliție cu destinație specială ”Fulger”.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie