„Comportamentul socialiștilor, alogic”
Politic 22 mai 2019, 20:55 | 1247

Refuzul deputatilor socialisti de a participa la o sesiune speciala a Parlamentului, la initiativa Blocului ACUM Platforma DA si PAS, este o dovada ca ei nu sunt independenti si ca ar exista o intelegere tacita intre PD si PSRM.

De aceasta parere au fost invitatii editiei de aseara a emisiunii „Ora expertizei”. Reprezentantii PSRM au refuzat sa vina in studioul Jurnal TV si nici nu au raspuns la telefon in timpul talk-show-ului. 

Invitații emisiunii au vorbit și despre eventualele scenarii.

Reprezentanții Partidului Socialiștilor nu au venit la emisiune pentru a beneficia de dreptul la replică, deși au fost invitați. Ei au fost sunați și în timpul talk-show-ului, dar nu au răspuns la apeluri. Ieri, însă, PSRM a emis un comunicat de presă, în care spunea că mai întâi ar fi necesar „să se creeze o majoritate parlamentară sau să se convină cel puțin asupra alegerii în prima etapă a conducerii Parlamentului”. Iar în privința acuzațiilor la adresa Partidului Democrat, anterior, ofițerul de presă al formațiunii, Vitalie Gamurari, a spus că ar fi declarații de natură politică, pe care nu le comentează. 

Opinia ta contează. Comentează!