De la stomatologie, la autocross

Ruslan Ceban si-a dedicat toata viata profesiei de medic stomatolog, munca ocupand cea mai mare parte a timpului sau. Motiv pentru care e greu de crezut ca Ruslan mai are timp si pentru altceva, dar se pare ca ii reuseste sa imbine doua activitati total diferite – medicina si rallyul.

Într-o familie de părinți profesori, Ruslan Ceban deja știa de mic că va îmbrățișa profesia de medic. Mereu îi plăceau oamenii în halate albe, iar asta l-a determinat să meargă la colegiul de medicină.

Chiar dacă activează în stomatologie de peste 28 de ani, Ruslan nu obosește să învețe mereu ceva nou.

În paralel cu medicina, Ruslan era pasionat de tehnică și mașini. În clasa a cincea, a mers la un club de motocross, unde a îndrăgit acest sport.

Când a participat pentru prima dată la cursă, avea mari emoții și era sigur că nu va obține un rezultat bun. A lăsat frica deoparte și a luat locul întâi chiar din prima cursă. Totuși, nu întotdeauna a obținut rezultatul dorit, dar fiecare eșec este o lecție.

Chiar dacă la prima vedere par două domenii total diferite, Ruslan găsește anumite similitudini între medicină și rally.

În cabinetul de stomatolog simte emoțiile de fericire când un pacient îi mulțumește, iar pe teren se eliberează și își regăsește echilibrul.

Iar pentru a avea o cursă reușită, în orice domeniu, medicul raliist are un sfat de aur.

Opinia ta contează. Comentează!