Jurnalul orei 19, 22 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 22 aprilie 2024, 21:45 | 722

Prezentat de Călin Jucovschi

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Kremlinul își intensifică acțiunile pentru destabilizarea situației din Republica Moldova, susțin experții de la Chișinău în comentariile lor privind crearea la Moscova a blocului politic „Victorie/Pobeda”. Animatorul acestuia este fugarul Ilan Șor.

2. Procurorii au pornit urmărirea penală în cazul omorului intenționat al fetei de 19 ani, care era însărcinată în luna a șasea. Se întâmplă după ce cadavrul tinerei a fost găsit sâmbătă la Telenești, la opt zile după ce fata a urcat într-o mașină de ocazie în orașul Orhei și nimeni nu a mai văzut-o.

3. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski cere ca ajutorul aprobat recent de Camera Reprezentanților a Statelor Unite să ajungă cât mai repede pe câmpul de luptă, în condițiile în care rușii avansează amenințător. De partea cealaltă, Moscova vorbește despre un „un război hibrid” împotriva Rusiei.

4. 39 de copii din o mie se află în situații de risc în Republica Moldova. În cadrul unui program inițiat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale în parteneriat cu UNICEF, minorii vor fi monitorizați și vor avea parte de asistență psihologică din partea specialiștilor.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie