Jurnalul orei 19, 22 August
Jurnalul orei 19:00 22 august 2022, 21:19 | 760

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante titluri ale ediției:

Am transferat integral Gazpromului plata pentru gazele consumate în iulie, dar nu și banii în avans pentru august, așa cum prevede contractul. Gazprom are acum temei juridic pentru a închide robinetul pentru Moldova, dar nu o face din cauza intereselor pe care le are în Transnistria.

Au cerut bani de la Guvern pentru a putea ajuta refugiații ucraineni. Oamenii au donat în contul special, banii au fost alocați, numai că instituțiile statului au uitat să-i valorifice în beneficiul refugiaților care se adăpostesc la noi. Cine sunt campionii la capitolul ignoranță vă spunem în jurnal.

Moldovenii sunt mai fericiți decât anul trecut, mult mai fericiți decât rușii, dar mai nefericiți decât cetățenii României. Așa arată un sondaj internațional. O echipă Jurnal TV a discutat astăzi pe stradă cu oamenii despre nivelul fericirii lor. Cum măsoară cetățenii simpli acest sentiment

Mormane de pești morți au zăcut patru zile, în soare, pe malul lacului din satul Drăsliceni. Abia după ce echipa noastră a mers astăzi la fața locului, resturile descompuse de pește au început să fie evacuate.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie