Jurnalul orei 15, 27 Decembrie
Jurnalul orei 15:00 27 decembrie 2023, 19:48 | 625

Prezentat de Călin Jucovschi

O pictoriță din Chișinău a descoperit, în urmă cu zece ani, că are și alte aptitudini, în afara artelor plastice. A înțeles că poate face și... gimnastică, și nu una oarecare , ci aeriană. Vorbim despre Elena Tomilova, care a început să facă acrobații pe când avea 27 de ani, iar acum îi învață pe alții cum să exceleze într-un asemenea gen de sport. Gimnastică aeriană poate să facă oricine, de la mic la mare, indiferent de pregătirea fizică, spune Elena Tomilova.

Un cetățean israelian a fost prins pe Aeroportul Internațional Chișinău cu circa 16 kilograme de droguri. Acesta încerca să introducă în Republica Moldova o substanță pură, care este folosită la fabricarea pastilelor ecstasy. Stupefiantele ar costa pe piața neagră peste 50 de milioane de lei. Bărbatul de 32 de ani a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

În pofida protestelor din ultimele săptămâni, spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” va fuziona cu cel de Dermatologie și Maladii Comunicabile din orașul Codru. O hotărâre în acest sens a fost aprobată astăzi la Guvern. Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a dat asigurări că niciun angajat nu va avea de suferit de pe urma comasării celor două instituții medicale. De asemenea, clădirile spitalului „Toma Ciorbă” nu vor fi demolate, așa cum vehiculau anumiți actori politici.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie