Capitala, plină de gropi
Social 26 martie 2018, 19:50 | 11382

Drumuri pline de gropi, care s-au umplut cu apă, și adevărate iazuri în staţiile de aşteptare a transportului public. Așa arată capitala de când zăpada a început să se topească.

Şoferii spun că se simt de parcă ar merge pe un câmp minat, iar pietonii sunt stropiţi din cap până în picioare sau sunt nevoiţi să umble cu încălţămintea plină cu apă întreaga zi, dacă nu îşi iau cizme de cauciuc. În replică, autoritățile au declarat la şedinţa de astăzi a Primăriei Chişinău că ar avea bani doar pentru reparaţia a jumătate din drumurile stricate.

Nemulţumiţi de starea drumurilor, mai mulţi locuitori ai capitalei au depus plângeri la Primărie. Deși Chişinăul se confruntă cu probleme serioase la capitolul calitatea drumurilor, șeful interimar al Direcției Transport Public a spus că există bani doar pentru jumătate din lucrările necesare. Mai mult, Butucel susține că banii pe care îi au ar trebui să ajungă și pentru reparația iluminatului stradal. Potrivit Primăriei capitalei, în acest an, pentru reparația curentă a drumurilor vor fi alocate 124 de milioane de lei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie