Reținuți pentru proxenetism
Social 19 iulie 2022, 15:54 | 476

Un bărbat de 33 de ani și o femeie de 32 de ani, originari din Leova și Ștefan Vodă, au fost reținuți pentru proxenetism. Aceștia au fost împiedicați să treacă vama, împreună cu o tânără pe care au racolat-o și urma să presteze servicii sexuale în Franța. Indivizii riscă până la șapte ani de pușcărie. Detalii și alte știri pe scurt, în continuare.

Un vietnamez a fost depistat cu un revolver și cartușe la trecerea frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe. Bărbatul s-a prezentat în calitate de șofer al unei mașini înmatriculate în Ucraina. Polițiștii de frontieră au găsit în portbagaj o servietă pentru arme în care se afla un revolver încărcat cu trei cartușe şi o cutie metalică în care erau alte 141 de cartușe. Bărbatul de 38 de ani a declarat că, în grabă, și-a programat călătoria și a uitat arma și muniția în mașină. Revolverul și cartușele au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei balistice.

Un recidivist cu peste 15 furturi la activ a fost reținut de polițiști. Bărbatul de 29 de ani, originar din capitală este cercetat penal după ce ar fi intrat pe ascuns în apartamente, în parcările și holurile mai multor blocuri de unde sustrăgea diferite bunuri. Timp de o lună, acesta ar fi furat biciclete, motorete, o masă pentru picnic și alte bunuri în valoare de 180 de mii de lei. Bărbatul riscă până la patru ani de pușcărie, o amendă de peste 67 de mii de lei sau până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității.

Un bărbat de 33 de ani și o femeie de 32 de ani, originari din Leova și Ștefan Vodă, au fost reținuți pentru proxenetism. Aceștia au fost împiedicați să treacă vama, împreună cu o tânără pe care au racolat-o și urma să presteze servicii sexuale în Franța. Suspecții ar fi racolat mai multe tinere din întreaga țară, cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, le-au propus să presteze servicii sexuale contra plată în diferite orașe ale Franței. Pentru serviciile prestate, fetele urmau să fie remunerate cu sume cuprinse între 50 și 160 de euro per client, iar jumătate din bani urmau să le revină suspecților. Făptașii riscă până la șapte ani de pușcărie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie