Jurnalul orei 19, 28 Iunie
Jurnalul orei 19:00 28 iunie 2023, 21:26 | 823

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Crește bilanțul victimelor după atacul rușilor, de aseară ,asupra orașului Kramatorsk, din estul Ucrainei. Rachetele lansate de Moscova au făcut 11 morți, iar peste 60 de oameni au fost răniți. Volodimir Zelenski spune că Rusia nu merită decât înfrângere, iar cei vinovați să fie aduși în fața tribunalului.

2. Elveția impune sancțiuni în privința a cinci cetățeni ai Republicii Moldova pentru „tentative de destabilizare”. Aceștia au interdicție de intrare și tranzit prin Elveția, iar bunurile lor din această țară vor fi înghețate. Despre cine ar fi vorba, aflați la știri!

3. Autoritățile au identificat 200 de milioane de lei din bugetul de stat, care vor fi distribuite agricultorilor pentru subvenționarea costurilor îngrășămintelor, utilizate în toamna anului trecut. Fermierii și-au suspendat acțiunile de protest, dar au atras atenția că, din august, ar putea relua manifestațiile.

4. Scandal în fotbalul moldovenesc. Șapte actuali și foști jucători au fost reținuți pentru trucarea meciurilor cu scopul de a obține bani din pariuri. Detalii despre suspecți, în câteva minute!

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie