Știrile Curente

Meteo Horoscop
Daruri din SUA copiilor din Criuleni
Bucurie fără margini pentru mai mulţi copii din comuna Hîrtopul Mare, raionul Criuleni. Elevii, dar şi picii de la grădiniță, care provin din familii social-vulnerabile, au primit cadouri din partea mai multor moldoveni stabiliţi cu traiul în Statele Unite. Mai mult, satul a fost vizitat şi de un cetăţean american, care a donat două scaune cu rotile pentru doi minori care suferă de probleme locomotorii. 

105 copiii din comuna Hîrtopul Mare au primit în dar câte un ghiozdan plin cu hăinuţe şi rechizite şcolare. Donaţia a venit din partea unei comunităţi de moldoveni din Statele Unite. Copiii, dar şi părinţii acestora, s-au arătat încântaţi de cadouri.

Surprizele însă nu s-au încheiat aici. Un tânăr american a venit tocmai din statul Indiana ca să doneze două cărucioare unor copii cu dificultăţi locomotorii. Pe fetiţa din imagine o cheamă Ariadna, este din Chişinău, are 9 ani, iar de la 2 ani, ea nu mai poate merge.

Ionuţ are 16 ani. A mers la şcoală doar până în clasa a 3-a, iar după apariţia problemelor de sănătate, părinţii au fost nevoiţi să cheme un învăţător acasă, pentru că fiul lor nu avea cu ce se deplasa până la şcoală. Astăzi, băiatul a primit în dar un scaun electric cu rotile.
29 August 2015 19:26 15
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64