Știrile Curente

Meteo Horoscop
Accesul în Ucraina, blocat de troiene
Mai multe puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene sunt blocate din cauza ninsorilor. Printre acestea sunt posturile Giurgiuleşti-Reni, Vulcăneşti, Săiți, Ceadâr Lunga 1 și 2 și Cairaclia. Potrivit responsabililor de la Chișinău, cauza blocajului ar fi drumurile întroienite din Ucraina. 

Poliția de Frontieră mai anunță că, din cauza gheţii de pe Nistru, rămân închise și punctele de trecere de tip debarcader Soroca, Vasilcău și Cosăuți. La postul Palanca nu este admis transportul de mare tonaj. Meteorologii au anunțat pentru astăzi o avertizare cod galben de ninsori puternice. Atenționarea este valabilă pentru centrul şi sudul ţării, dar şi pentru unele raioane din nord. Va continua să ningă și mâine, dar mai puțin, iar sâmbătă, va cădea lapoviță. Duminică, minimele vor coborî până la minus 11... minus 13 grade în timpul nopții, iar ziua, temperaturile vor crește până la zero...+ 2 grade. 
11 January 2017 19:05 286
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64