Știrile Curente

Meteo Horoscop
Davitean rămâne în închisoare
Fiul preşedintei diasporei armene va sta în continuare după gratii. Judecătorii de la Curtea de Apel au respins demersul avocatului care a solicitat eliberarea învinuitului. În demersul său procurorul a scris că David Davitean trebuie să stea închis din cauza situaţiei economice dificile din ţară, fără a explica legătura.

Procurorul nu a comentat. David Davitean este acuzat de tâlhărie şi complicitate la tentativa de asasinare a bancherului rus Gherman Gorbunţov. El se declară nevinovat şi spune că este victima unei răfuieli politice. Familia lui a spus anterior că reţinerea este o formă de şantaj pentru a-l determina pe Vitalie Proca, fostul cumnat al lui Davitean, să scrie că nu-l cunoaşte pe oligarhul Vladimir Plahotniuc. Acesta nu a comentat acuzaţiile. 
11 January 2017 19:28 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64