Știrile Curente

Meteo Horoscop
Goșu: PSD, un frate mai mare al PD
Expertul politic și istoricul român Armand Goșu consideră că în următorii doi ani relaţia dintre România şi Republica Moldova va fi bazată pe un interes politic şi mai puţin pe modul în care Chişinăul implementează reformele. Opinia a fost exprimată într-un interviu pentru postul Radio Europa Liberă. Armand Goșu mai spune că, în opinia sa, PSD-ul din România, care este acum la guvernare, priveşte pozitiv alegerea lui Dodon în funcția de șef al statului datorită relaţiei cu oligarhul Vladimir Plahotniuc. 

Armand Goșu mai afirmă că prima tranşă din împrumutul de 150 de milioane de euro, oferit de România, a fost livrată în condiţii îndoielnice. Creditul a fost amânat anul trecut de Guvernul Dacian Cioloş, care l-a condiţionat prin implementarea reformelor.

Persoanele vizate în declarațiile lui Armand Goșu nu au comentat interviul. 
11 January 2017 19:33 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64